![]() |
![]() |
tolgak |
![]() ![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 6 Joined: 24-January 11 Member No.: 5,828 ![]() |
arkadaşlar bazı sorularım olacak. cevap verirseniz cok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
1- bir futbolcuyu 39 yasındayken yarı fiyatına satmakmı yoksa kendi kendine futbolu bırakmasını beklemekmi daha fazla para kazandırıyor? bikaç futbolcum var 38-39 yasında olan ve bu oyuncular maçlarda en cok yararlandıgım deneyimli oyuncular. ne yaparsam en dogrusunu yapmış olurum? 2- bazı oyuncularda bonus var. bu bonus nasıl kazanılıyor? 3- futbolculara görevler neye göre veriliyor? mesela oyun kurucu görevini hangi özelliklere vermem gerekli? özellikle deansın göbegindekilere ne vermem gerektiğini hala çözemedim. bazen oyun kurucu bazen pas veriyorum. bu yanlışmı? 4- kadrom 20 kişilik ama 23 kişi yapma hakkım var. serbest oyunculardan iyi kötü satın alıp kadroyu genişletmek mantıklımı? yoksa adam gibi transfer yapmak için level 3 olmayımı bekleyeyim? 5- maçlarda bekleme süresini son ana kadar kullanmaya calışıyorum ancak son 10 saniyede falan maça çıkardıgımda bazen hazırladıgım kadro ve taktikle çıkmıyorlar. bu süreyi nasıl kullanmak lazım? son kaçıncı saniyede maça çıkarırsam uyguladıgım taktik geçerli olacak? 6- seviyesi 1 olan oyuncuları hemen satayımmı yoksa kadrom dolana kadar beklemekmi en mantıklısı? |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 01:01 PM |