IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> 9 yetenek rd
kurufasulye
post May 11 2010, 11:34 PM
Post #1

Rookie
*

Group: Members
Member No.: 3,441

9 yetenek 26 yaşında şuan becerisi 94 hızlıca gelişmeye devam ediyor.Şuan normal değeri 81 bin biliyorsunuz gözcü olmadan 2 katından fazla paraya satılmıyor oyuncu sizce bu oyuncu 162k edermi oyuncu piyasasını pek bilmiyorum gözcü kurmama gerek varmı yoksa 162k veren olmazmı ne diyorsunuz..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies(1 - 3)
manyak1903
post May 12 2010, 09:20 AM
Post #2

Semi-Prof

Member No.: 376

Gözcü kurman şart onu bir kere söyleyeyim XD

9 ytnk oyuncu bulunmaz hint kumaşı,160 k ve daha fazlası edebilir smile.gif

--------------------
11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.

Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar.
( M.Kemal ATATÜRK)
+Quote Post
ahmetunlu
post May 20 2010, 05:12 PM
Post #3

Rookie
*

Member No.: 3,543

arkadaşlar bu gözcu olayini nasil yapioruz ben aldim gözcu ama fiyatlari falan yükselmedi dişarda kendimi yükselio?
nasildir bu olayin tiosu:D
+Quote Post
Jam
post May 21 2010, 09:11 AM
Post #4

Professional

Member No.: 846

ALINTI(ahmetunlu @ May 20 2010, 05:12 PM) *

arkadaşlar bu gözcu olayini nasil yapioruz ben aldim gözcu ama fiyatlari falan yükselmedi dişarda kendimi yükselio?
nasildir bu olayin tiosu:D

Selam. Gözcü alınca oyuncuların fiyatı yükselmiyor. Gözcü olmadan transfere koyduğun oyuncunun 2 katına kadarını alabilirsin. Örneğin oyuncu değeri 50 bin diyelim. Gözcün yok satışa koydun, 250 bine satıldı. Sana gelecek para 100 bindir. Gerisini sistem alır. İşte o kalan paraları sisteme bırakmamak adına ofis satın alıp gözcü kiralıyoruz. Böylece her gözcü yükseltmede 1 kat daha artıyor. Gözcü 1 de 3 katına kadar alırken, gözcü 2 de oyuncu değerinin dört katına kadarını alabiliyoruz. oyuncu fiyatlarını arttırmak için maçlardan alınan exp leri antrenmana girerek oyuncuların becerilerini yükseltmelisin. Becerilerini yükselttikçe oyuncunun fiyatıda artacaktır. Bu artışda yeteneğine göre oluyor. Örneğin 9 yetenek genç ile 3 yetenek yaşlı futbolcunun değeri aynı değildir. wink.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

- Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 04:43 AM