9 yetenek 26 yaşında şuan becerisi 94 hızlıca gelişmeye devam ediyor.Şuan normal değeri 81 bin biliyorsunuz gözcü olmadan 2 katından fazla paraya satılmıyor oyuncu sizce bu oyuncu 162k edermi oyuncu piyasasını pek bilmiyorum gözcü kurmama gerek varmı yoksa 162k veren olmazmı ne diyorsunuz..
manyak1903
May 12 2010, 09:20 AM
Gözcü kurman şart onu bir kere söyleyeyim XD
9 ytnk oyuncu bulunmaz hint kumaşı,160 k ve daha fazlası edebilir
ahmetunlu
May 20 2010, 05:12 PM
arkadaşlar bu gözcu olayini nasil yapioruz ben aldim gözcu ama fiyatlari falan yükselmedi dişarda kendimi yükselio? nasildir bu olayin tiosu:D
Jam
May 21 2010, 09:11 AM
ALINTI(ahmetunlu @ May 20 2010, 05:12 PM)
arkadaşlar bu gözcu olayini nasil yapioruz ben aldim gözcu ama fiyatlari falan yükselmedi dişarda kendimi yükselio? nasildir bu olayin tiosu:D
Selam. Gözcü alınca oyuncuların fiyatı yükselmiyor. Gözcü olmadan transfere koyduğun oyuncunun 2 katına kadarını alabilirsin. Örneğin oyuncu değeri 50 bin diyelim. Gözcün yok satışa koydun, 250 bine satıldı. Sana gelecek para 100 bindir. Gerisini sistem alır. İşte o kalan paraları sisteme bırakmamak adına ofis satın alıp gözcü kiralıyoruz. Böylece her gözcü yükseltmede 1 kat daha artıyor. Gözcü 1 de 3 katına kadar alırken, gözcü 2 de oyuncu değerinin dört katına kadarını alabiliyoruz. oyuncu fiyatlarını arttırmak için maçlardan alınan exp leri antrenmana girerek oyuncuların becerilerini yükseltmelisin. Becerilerini yükselttikçe oyuncunun fiyatıda artacaktır. Bu artışda yeteneğine göre oluyor. Örneğin 9 yetenek genç ile 3 yetenek yaşlı futbolcunun değeri aynı değildir.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.