Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 9 yetenek rd
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Pazar
kurufasulye
9 yetenek 26 yaşında şuan becerisi 94 hızlıca gelişmeye devam ediyor.Şuan normal değeri 81 bin biliyorsunuz gözcü olmadan 2 katından fazla paraya satılmıyor oyuncu sizce bu oyuncu 162k edermi oyuncu piyasasını pek bilmiyorum gözcü kurmama gerek varmı yoksa 162k veren olmazmı ne diyorsunuz..
manyak1903
Gözcü kurman şart onu bir kere söyleyeyim XD

9 ytnk oyuncu bulunmaz hint kumaşı,160 k ve daha fazlası edebilir smile.gif
ahmetunlu
arkadaşlar bu gözcu olayini nasil yapioruz ben aldim gözcu ama fiyatlari falan yükselmedi dişarda kendimi yükselio?
nasildir bu olayin tiosu:D
Jam
ALINTI(ahmetunlu @ May 20 2010, 05:12 PM) *

arkadaşlar bu gözcu olayini nasil yapioruz ben aldim gözcu ama fiyatlari falan yükselmedi dişarda kendimi yükselio?
nasildir bu olayin tiosu:D

Selam. Gözcü alınca oyuncuların fiyatı yükselmiyor. Gözcü olmadan transfere koyduğun oyuncunun 2 katına kadarını alabilirsin. Örneğin oyuncu değeri 50 bin diyelim. Gözcün yok satışa koydun, 250 bine satıldı. Sana gelecek para 100 bindir. Gerisini sistem alır. İşte o kalan paraları sisteme bırakmamak adına ofis satın alıp gözcü kiralıyoruz. Böylece her gözcü yükseltmede 1 kat daha artıyor. Gözcü 1 de 3 katına kadar alırken, gözcü 2 de oyuncu değerinin dört katına kadarını alabiliyoruz. oyuncu fiyatlarını arttırmak için maçlardan alınan exp leri antrenmana girerek oyuncuların becerilerini yükseltmelisin. Becerilerini yükselttikçe oyuncunun fiyatıda artacaktır. Bu artışda yeteneğine göre oluyor. Örneğin 9 yetenek genç ile 3 yetenek yaşlı futbolcunun değeri aynı değildir. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.