![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dj_rahman |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 15 Joined: 20-May 10 Member No.: 3,548 ![]() |
|
vurucu61 |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Banned Posts: 10 Joined: 23-May 10 Member No.: 3,575 ![]() |
Pozisyon ofsayt değil gibi görünüyor. Çünkü tam topa vurduğu anda defansla çizgi halinde. |
excellium |
![]()
|
![]() Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 18 Joined: 1-February 10 Member No.: 2,140 ![]() |
|
dj_rahman |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 15 Joined: 20-May 10 Member No.: 3,548 ![]() |
şansal bu pozisyon bal gibi ofsayt öbür adamın arkasında
oynat uğurcum... |
Jam |
![]() ![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 129 Joined: 14-October 09 Member No.: 846 ![]() |
Ofsayt değil bencede... Öteki rakip defans forvetin altında kalmış ![]() ![]() Evet bencede değil, fakat top tam ayaktan çıkarken bakarsak ofsayt olmadığını daha iyi görebiliriz. O resimde top ayaktan çıkmış. ![]() ![]() Yinede ofsayt mı, değil mi diye tartışalacak bir pozsiyon. ![]() -------------------- |
dj_rahman |
![]()
|
Evet bende değil, fakat top tam ayaktan çıkarken bakarsak ofsayt olmadığını daha iyi görebiliriz. O resimde top ayaktan çıkmış. ![]() ![]() Yinede ofsayt mı, değil mi diye tartışalacak bir pozsiyon. ![]() Şimdi Jam Süper bi analiz olmuş tebrikler 11x11 bünyesindeki hakemlerden özür diliyorum... ![]() hepsi tek tek değerli hakmlerdir. bir kuddusi müftüoğlu olsun bir fırat aydınus olsun benim için onlar kadar değerli hakemlerdir... |
excellium |
![]()
|
![]() Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 18 Joined: 1-February 10 Member No.: 2,140 ![]() |
O kadar ince ofsayt olsa bile bunu hakemler görmedi diye eleştirmek mantıksız. Yani şimdi Erman'cığım biz kare kare bakıyoruzda hala bir mutabakata varamıyoruz. Hakem oyun sırasında bunu farketmemsi normal değilmi. dimi amaa. Hakemlerimizi de bu kadar gereksiz yere eleştirmeyelim...
|
Jam |
![]() ![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 129 Joined: 14-October 09 Member No.: 846 ![]() |
Doğru diyorsunda Şansalcım. Fakat burada tam olarak topa vurulurken hakemde yanlış yerde duruyor gibime geldi bana. Baksana tam topa vurdur. vursun topa, oynat. Bak hareketlenmiyor gibi geldi bana.
![]() -------------------- |
excellium |
![]()
|
Doğru diyorsunda Şansalcım. Fakat burada tam olarak topa vurulurken hakemde yanlış yerde duruyor gibime geldi bana. Baksana tam topa vurdur. vursun topa, oynat. Bak hareketlenmiyor gibi geldi bana. ![]() Uğur oynatamıyo. Maç görüntüleri imha edilmiş. Federasyon istifaa! Federasyon İstifaaa ! ![]() |
dj_rahman |
![]()
|
Uğur oynatamıyo. Maç görüntüleri imha edilmiş. Federasyon istifaa! Federasyon İstifaaa ! ![]() Bu maçla ilgili olarak federasyonun yolladığı yazıda: "Hakemlerimizin hepsi Fifa kokartlı hakemlerdir.Hatasız kul olmaz hatalarıyla sevin onları.Son olarak pozisyon ofsayt değildir.Bir daha yapılacak olan suçlumalarda kulube gelecek olan cezalardan Yönetim olarak Sorumlu olmayacağız... Teşekkürler.. 11x11 Hakemler Federasyonu " Denilmiştir... ![]() |
Like |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 42 Joined: 29-May 10 Member No.: 3,636 ![]() |
TEK HAKEMLE ZOR OLUYOR TABİKİ....
BİRDE O HAKEME SORUN BAKALIM ![]() -------------------- Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:33 AM |