Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bu oyunda ofsayt kuralı yok :D
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
dj_rahman
http://www.11x11.com/matches/13173062
izleyebilirsiniz
dakika 21
vurucu61
QUOTE(dj_rahman @ May 27 2010, 09:16 PM) *

http://www.11x11.com/matches/13173062
izleyebilirsiniz
dakika 21

Pozisyon ofsayt değil gibi görünüyor. Çünkü tam topa vurduğu anda defansla çizgi halinde.
excellium
ALINTI(vurucu61 @ May 27 2010, 09:39 PM) *

Pozisyon ofsayt değil gibi görünüyor. Çünkü tam topa vurduğu anda defansla çizgi halinde.

Ofsayt değil bencede... Öteki rakip defans forvetin altında kalmış smile.gif

KATILBiZE.com
dj_rahman
şansal bu pozisyon bal gibi ofsayt öbür adamın arkasında
oynat uğurcum...
Jam
ALINTI(excellium @ May 28 2010, 08:03 PM) *

Ofsayt değil bencede... Öteki rakip defans forvetin altında kalmış smile.gif

KATILBiZE.com

Evet bencede değil, fakat top tam ayaktan çıkarken bakarsak ofsayt olmadığını daha iyi görebiliriz. O resimde top ayaktan çıkmış. tongue.gif

KATILBiZE.com

Yinede ofsayt mı, değil mi diye tartışalacak bir pozsiyon. biggrin.gif
dj_rahman
QUOTE(Jam @ May 29 2010, 10:01 AM) *

Evet bende değil, fakat top tam ayaktan çıkarken bakarsak ofsayt olmadığını daha iyi görebiliriz. O resimde top ayaktan çıkmış. tongue.gif

IPB Image

Yinede ofsayt mı, değil mi diye tartışalacak bir pozsiyon. biggrin.gif

Şimdi Jam Süper bi analiz olmuş tebrikler 11x11 bünyesindeki hakemlerden özür diliyorum... tongue.gif

hepsi tek tek değerli hakmlerdir.
bir kuddusi müftüoğlu olsun
bir fırat aydınus olsun benim için onlar kadar değerli hakemlerdir...
excellium
O kadar ince ofsayt olsa bile bunu hakemler görmedi diye eleştirmek mantıksız. Yani şimdi Erman'cığım biz kare kare bakıyoruzda hala bir mutabakata varamıyoruz. Hakem oyun sırasında bunu farketmemsi normal değilmi. dimi amaa. Hakemlerimizi de bu kadar gereksiz yere eleştirmeyelim...
Jam
Doğru diyorsunda Şansalcım. Fakat burada tam olarak topa vurulurken hakemde yanlış yerde duruyor gibime geldi bana. Baksana tam topa vurdur. vursun topa, oynat. Bak hareketlenmiyor gibi geldi bana.
laugh.gif
excellium
ALINTI(Jam @ May 29 2010, 08:22 PM) *

Doğru diyorsunda Şansalcım. Fakat burada tam olarak topa vurulurken hakemde yanlış yerde duruyor gibime geldi bana. Baksana tam topa vurdur. vursun topa, oynat. Bak hareketlenmiyor gibi geldi bana.
laugh.gif

Uğur oynatamıyo. Maç görüntüleri imha edilmiş. Federasyon istifaa! Federasyon İstifaaa ! biggrin.gif
dj_rahman
QUOTE(excellium @ May 29 2010, 08:37 PM) *

Uğur oynatamıyo. Maç görüntüleri imha edilmiş. Federasyon istifaa! Federasyon İstifaaa ! biggrin.gif

Bu maçla ilgili olarak federasyonun yolladığı yazıda:
"Hakemlerimizin hepsi Fifa kokartlı hakemlerdir.Hatasız kul olmaz hatalarıyla sevin onları.Son olarak pozisyon ofsayt değildir.Bir daha yapılacak olan suçlumalarda kulube gelecek olan cezalardan Yönetim olarak Sorumlu olmayacağız...

Teşekkürler..

11x11 Hakemler Federasyonu "

Denilmiştir...biggrin.gif:D:D:D:P
Like
TEK HAKEMLE ZOR OLUYOR TABİKİ....
BİRDE O HAKEME SORUN BAKALIM smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.