IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Booster Ve Transfer
DarkLanceT
post Jun 30 2010, 04:24 PM
Post #1

Amateur
**

Group: Members
Member No.: 3,856

Öncelikle Merhaba,
Bence Oyunda İsteyen Arkadaşına Booster Yollayabilsin.. Neden Böle Bir Şey Yapılmıo ? Birde 1 Arkadaşımız Ucuza Bir Oyuncu İstedi Bizde Ona Satmak İstiyoruz.. Ama Ucuz Olduğu İçin Herkes Teklif Verior.. Ve Arkadaşımız Oyuncuyu Alamıyor.. Yani Kiralama Gibi Olsun BİR KİRALA VAR BİRDE KİRA PİYASASINA KOY.. YANI TRANSFER ET VE TRANSFER PİYASASINA KOY Seçenekleride Olmalı smile.gif Lütfen Bu Önerilerimi Dikkate Alın!!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
FC Turkiye
post Jun 30 2010, 04:26 PM
Post #2

Rookie
*

Member No.: 4,052

olmaz olmaz olmaz:) Transfer et yerine takas var zaten:) Ama booster olayında haklısın :)
+Quote Post
DarkLanceT
post Jun 30 2010, 04:27 PM
Post #3

Amateur
**

iide takas etmek 6 lwl için ve takas ta para almıosun transfer daha farklı wink.gif
+Quote Post
FC Turkiye
post Jun 30 2010, 04:29 PM
Post #4

Rookie
*

QUOTE(DarkLanceT @ Jun 30 2010, 04:27 PM) *

iide takas etmek 6 lwl için ve takas ta para almıosun transfer daha farklı wink.gif

Ama takasta arkadaşına istediğin oyuncuyu verebiliorsun. Evet 6 levelde, ancak herşeyin bi zamanı var kira da 5 levelde rolleyes.gif Birde takasta da vergi diye bir olay var, onda da para alıyorsun kısacası wink.gif
+Quote Post
DarkLanceT
post Jun 30 2010, 04:30 PM
Post #5

Amateur
**

onu blmıodumm :-D
+Quote Post
vurucu61
post Jun 30 2010, 05:30 PM
Post #6

Amateur
**

Group: Banned
Member No.: 3,575

Booster konusunda haklısın olabilir bence de.
+Quote Post
Like A Lion
post Jun 30 2010, 05:34 PM
Post #7

Amateur
**

Member No.: 3,558

QUOTE(DarkLanceT @ Jun 30 2010, 04:24 PM) *

Öncelikle Merhaba,
Bence Oyunda İsteyen Arkadaşına Booster Yollayabilsin.. Neden Böle Bir Şey Yapılmıo ? Birde 1 Arkadaşımız Ucuza Bir Oyuncu İstedi Bizde Ona Satmak İstiyoruz.. Ama Ucuz Olduğu İçin Herkes Teklif Verior.. Ve Arkadaşımız Oyuncuyu Alamıyor.. Yani Kiralama Gibi Olsun BİR KİRALA VAR BİRDE KİRA PİYASASINA KOY.. YANI TRANSFER ET VE TRANSFER PİYASASINA KOY Seçenekleride Olmalı smile.gif Lütfen Bu Önerilerimi Dikkate Alın!!

Eğer booster transfer olsun tüm 1 ve 2 levellere dünya kupasindan alacağım boosterleri hediye edeceğim...
herkesin huzurunda söylüyorum bunu....
+Quote Post
FC Turkiye
post Jun 30 2010, 05:47 PM
Post #8

Rookie
*

QUOTE(Like A Lion @ Jun 30 2010, 05:34 PM) *

Eğer booster transfer olsun tüm 1 ve 2 levellere dünya kupasindan alacağım boosterleri hediye edeceğim...

blink.gif blink.gif

Tebrikler bu kararından dolayı smile.gif
+Quote Post
Like
post Jun 30 2010, 05:51 PM
Post #9

Semi-Prof

Member No.: 3,636

ALINTI

şşşş ilk bana ha unutma smile.gif

--------------------
Özenti oLmadık diye adımız Çıkmış garibe... Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter bu aLeme..!
+Quote Post
JeLib10
post Jun 30 2010, 06:43 PM
Post #10

Rookie
*

Member No.: 3,855

keşke olsa biggrin.gif biggrin.gif
+Quote Post
nngren
post Jun 30 2010, 10:44 PM
Post #11

Amateur
**

From: izmir
Member No.: 4,111

Arkadaşlar eyer yanılmıyorsam Parayla Booster alıp Arkadaşınıza göndere biliyorsunuz...
Bunu Destek e Danışıp Ben 5-10 Booster Alıp şu arkadaşımın hesabına göndermek istiyorum diye yardım etmelerini rica etmenizde fayda var diye düşünüyorum...

ALINTI(Like A Lion @ Jun 30 2010, 05:34 PM) *

oyundan hediye olarak kazanılan Boosterler gönderilmiyor dünya kupasını kazanırsan şuan en büyük aday olarak ön plandasın her oyuncunun kazanmış olduğu 100 booster hesabınıza yatar ve orada kalır

--------------------
KATILBiZE.com
+Quote Post
shertex
post Jun 30 2010, 10:56 PM
Post #12

Professional

Member No.: 1,395

Oyunda öncelikli olarak haksız kazancın önüne geçilmeye çalışılıyor.
Eğer istediğin oyuncuya transfer imkanı olsaydı işin içinden çıkılmayacak derecede hile girecekti.
Aynı şekilde eğer ücretsiz boosterların aktarımı olsaydı sanırım herkes hesap açıp gelen 1 booster ödülü kendisine yollardı..
Bu yüzden bu seçenekler mevcut değil wink.gif
+Quote Post
nngren
post Jun 30 2010, 11:07 PM
Post #13

Amateur
**

QUOTE(shertex @ Jun 30 2010, 10:56 PM) *

Eğer istediğin oyuncuya transfer imkanı olsaydı işin içinden çıkılmayacak derecede hile girecekti.
Aynı şekilde eğer ücretsiz boosterların aktarımı olsaydı sanırım herkes hesap açıp gelen 1 booster ödülü kendisine yollardı..

arkadaşın demek istediği sanırım parayla booster alıp
zaten yukardada yazmıştım oyunun hediye olarak verilen boosterlerinde bu secenek malesef mümkün olmadığını smile.gif

--------------------
KATILBiZE.com
+Quote Post
shertex
post Jun 30 2010, 11:12 PM
Post #14

Professional

Member No.: 1,395

QUOTE(nngren @ Jun 30 2010, 11:07 PM) *

arkadaşın demek istediği sanırım parayla booster alıp
zaten yukardada yazmıştım oyunun hediye olarak verilen boosterlerinde bu secenek malesef mümkün olmadığını smile.gif

ücretsiz boosterları kastettim wink.gif ücretli boosterlardada aktarım mevcut değildir..
+Quote Post
Like A Lion
post Jul 1 2010, 06:29 AM
Post #15

Amateur
**

Member No.: 3,558

QUOTE(shertex @ Jun 30 2010, 11:12 PM) *

ücretsiz boosterları kastettim wink.gif ücretli boosterlardada aktarım mevcut değildir..

zenginin malı züürdün cenesini yorarmıi tongue.gif laugh.gif biggrin.gif
+Quote Post
DarkLanceT
post Jul 1 2010, 07:29 AM
Post #16

Amateur
**

ALINTI(shertex @ Jun 30 2010, 10:56 PM) *

Transfer Konusuna Gelince : Transfer De Şöle Bişi Olsun Aynanda Transfer Yapmak İçin 2 Hesabında Açık Olması Gereksin Eger Açık Degilse Transfer Gerçekleşmesin Ve Aynanda Aynı IP den Oyuna Farklı Hesaplarla Girilmesin Aynı IP den İkinci Hesabını Aynanda Açmaya Kalkarsa Diger Hesabı Oyundan Atılsın.. Ve Böylece Multi Hesap Kullananlar Transferi Gerçekleştiremez... Booster Konusundada ; Parayla Alınan Boosterlerda Hediye Olanlarda Gönderilsin Ama 1 Lwlde Sistemin Verdiği Boosterler Gönderilmesin.. Böylece 2 Sorunda Çözülür wink.gif
+Quote Post
nngren
post Jul 1 2010, 10:57 AM
Post #17

Amateur
**

ALINTI(DarkLanceT @ Jul 1 2010, 07:29 AM) *

Transfer Konusuna Gelince : Transfer De Şöle Bişi Olsun Aynanda Transfer Yapmak İçin 2 Hesabında Açık Olması Gereksin Eger Açık Degilse Transfer Gerçekleşmesin Ve Aynanda Aynı IP den Oyuna Farklı Hesaplarla Girilmesin Aynı IP den İkinci Hesabını Aynanda Açmaya Kalkarsa Diger Hesabı Oyundan Atılsın.. Ve Böylece Multi Hesap Kullananlar Transferi Gerçekleştiremez... Booster Konusundada ; Parayla Alınan Boosterlerda Hediye Olanlarda Gönderilsin Ama 1 Lwlde Sistemin Verdiği Boosterler Gönderilmesin.. Böylece 2 Sorunda Çözülür wink.gif

Mesela ben bir oyuncuya teklif verdim online`yim o an ama acil işim çıktı pc den kalktım
ben pc başında olmadıyım için o oyuncuyu alamam o taktir de smile.gif ya da elektrikler kesildi hepimizin başına gelebilen bir durum smile.gif yani oyuncuyu o zaman alamıyoruz smile.gif
sonra aynı anda 2 hesap açıldığında zaten multi kullanıcılar cezalandırılıyor.uyarı alan kapatılan hesaplar bir sürü wink.gif booster transferiyle ilgili şuan dünya kupasında kendi takımına göndere bilirsin nekki bunu da düşünmüş bu en özel turnuva için smile.gif

--------------------
KATILBiZE.com
+Quote Post
Jam
post Jul 1 2010, 12:31 PM
Post #18

Professional

Member No.: 846

ALINTI(nngren @ Jul 1 2010, 10:57 AM) *

Mesela ben bir oyuncuya teklif verdim online`yim o an ama acil işim çıktı pc den kalktım
ben pc başında olmadıyım için o oyuncuyu alamam o taktir de smile.gif ya da elektrikler kesildi hepimizin başına gelebilen bir durum smile.gif yani oyuncuyu o zaman alamıyoruz smile.gif
sonra aynı anda 2 hesap açıldığında zaten multi kullanıcılar cezalandırılıyor.uyarı alan kapatılan hesaplar bir sürü wink.gif booster transferiyle ilgili şuan dünya kupasında kendi takımına göndere bilirsin nekki bunu da düşünmüş bu en özel turnuva için smile.gif

Bu benimde aklıma geldi. Yani iki kişi aynı anda online olmazsa transfer gerçekleşmez meselesi. Transferler 1 hafta süre ile duruyor. Bu transferi olumsuz etkiler diye düşünmüştüm. Dediğin gibi ben teklifi verdikten sonra veya oyuncumu transfere koyduktan sonra satılması için 7/24 duramayabilirim. Ayrıca bir oyuncuya bazen 16 teklif geliyor. 16 kişininde ç.dışı olduğunu düşünün. biggrin.gif Her oyuncu ç.dışı olduğu için transfer gerçekleşmez ve transfer süresi her ç.dışı oyuncu alamadığı için 1 saat uzar. Normalde 1 saate satacağın oyuncuyu bu sayede saatler sonunda satmak zorunda kalırsın ki o kadar teklife de gitmeyebilir. Bu yüzden olumsuz etkiler diye bende düşünmüştüm. Bu durum sadece bire bir satışlar için söz konusu olur, transfer piyasasını etkilemezse mantıklı geliyor. Aksi taktirde çeşitli sorunları beraberinde getirecektir.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
DarkLanceT
post Jul 1 2010, 01:12 PM
Post #19

Amateur
**

ALINTI(Jam @ Jul 1 2010, 12:31 PM) *

Bu benimde aklıma geldi. Yani iki kişi aynı anda online olmazsa transfer gerçekleşmez meselesi. Transferler 1 hafta süre ile duruyor. Bu transferi olumsuz etkiler diye düşünmüştüm. Dediğin gibi ben teklifi verdikten sonra veya oyuncumu transfere koyduktan sonra satılması için 7/24 duramayabilirim. Ayrıca bir oyuncuya bazen 16 teklif geliyor. 16 kişininde ç.dışı olduğunu düşünün. biggrin.gif Her oyuncu ç.dışı olduğu için transfer gerçekleşmez ve transfer süresi her ç.dışı oyuncu alamadığı için 1 saat uzar. Normalde 1 saate satacağın oyuncuyu bu sayede saatler sonunda satmak zorunda kalırsın ki o kadar teklife de gitmeyebilir. Bu yüzden olumsuz etkiler diye bende düşünmüştüm. Bu durum sadece bire bir satışlar için söz konusu olur, transfer piyasasını etkilemezse mantıklı geliyor. Aksi taktirde çeşitli sorunları beraberinde getirecektir.

ARKADAŞLAR SİZ YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ BENIM DEDİGİM TRANSFER PİYASASI İÇİN DEGİL TRANSFER ET DİE Bİ SEÇENEK OLSUN HEMEN GÖNDER DEDİGİNDE GÖNDERSIN AMA Bİ ADAM KAPALI ONDAN ALMAK İSTİO OYUNCUYU ÖLE GÖNDERİLMESİN KARIŞIK Bİ KONU wink.gif
+Quote Post
nngren
post Jul 1 2010, 01:20 PM
Post #20

Amateur
**

ALINTI(DarkLanceT @ Jul 1 2010, 01:12 PM) *

ARKADAŞLAR SİZ YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ BENIM DEDİGİM TRANSFER PİYASASI İÇİN DEGİL TRANSFER ET DİE Bİ SEÇENEK OLSUN HEMEN GÖNDER DEDİGİNDE GÖNDERSIN AMA Bİ ADAM KAPALI ONDAN ALMAK İSTİO OYUNCUYU ÖLE GÖNDERİLMESİN KARIŞIK Bİ KONU wink.gif

bu durumu düşünerek ten level 6 dan itibaren takas diye bir şey var smile.gif her levele yeni bir özelliyi yeni bir alternatifi olduğu gibi level 6 nın da bu smile.gif
mesela bende level 1 de mesela Milli takımımızı yaratarak oyuna başlamak isterdim ama 7 level olmadıkça oyuncu malesef yaratılamıyor nekki nin her level için düşündüğü avantajları var buda bunlardan birisi level 6 olunca istediğin oyuncuyu arkadaşından anında takasla alabilirsin wink.gif

--------------------
KATILBiZE.com
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

- Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 05:36 AM