ALINTI(nngren @ Jul 1 2010, 10:57 AM)

Mesela ben bir oyuncuya teklif verdim online`yim o an ama acil işim çıktı pc den kalktım
ben pc başında olmadıyım için o oyuncuyu alamam o taktir de

ya da elektrikler kesildi hepimizin başına gelebilen bir durum

yani oyuncuyu o zaman alamıyoruz

sonra aynı anda 2 hesap açıldığında zaten multi kullanıcılar cezalandırılıyor.uyarı alan kapatılan hesaplar bir sürü

booster transferiyle ilgili şuan dünya kupasında kendi takımına göndere bilirsin nekki bunu da düşünmüş bu en özel turnuva için

Bu benimde aklıma geldi. Yani iki kişi aynı anda online olmazsa transfer gerçekleşmez meselesi. Transferler 1 hafta süre ile duruyor. Bu transferi olumsuz etkiler diye düşünmüştüm. Dediğin gibi ben teklifi verdikten sonra veya oyuncumu transfere koyduktan sonra satılması için 7/24 duramayabilirim. Ayrıca bir oyuncuya bazen 16 teklif geliyor. 16 kişininde ç.dışı olduğunu düşünün.

Her oyuncu ç.dışı olduğu için transfer gerçekleşmez ve transfer süresi her ç.dışı oyuncu alamadığı için 1 saat uzar. Normalde 1 saate satacağın oyuncuyu bu sayede saatler sonunda satmak zorunda kalırsın ki o kadar teklife de gitmeyebilir. Bu yüzden olumsuz etkiler diye bende düşünmüştüm. Bu durum sadece bire bir satışlar için söz konusu olur, transfer piyasasını etkilemezse mantıklı geliyor. Aksi taktirde çeşitli sorunları beraberinde getirecektir.