![]() |
![]() ![]() |
![]() |
slowen |
![]() ![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 108 Joined: 8-April 10 Member No.: 3,026 ![]() |
Öncelikle Herkese Selamlar;
8 Aydır Severek görev aldığım yönetim kadrosundan kendi isteğimle üzülerek ayrılıyorum. Bu süre zarfında bi hatamız olduysa, birilerini kırdıysak affola. Görevdeki arkadaşlarıma başarılar dilerim. Ben de artık kuzeyde sıradan ama kurallara uyan bir kullanıcıyım ![]() |
Juniper |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Yönetimde yer aldığın sürece verdiğin emekler için teşekkür ederim. Oyun hayatında başarılar
![]() |
ozgurluk |
![]()
|
Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 157 Joined: 12-November 10 Member No.: 5,392 ![]() |
yakinen tanısamadıgımız için üzgünüm umarım ilerde bu fırsatı yakalarız görüşmek ümidi ile
|
BlacK LiFe |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 23 Joined: 19-August 10 Member No.: 4,725 ![]() |
Açıkcası görünce şaşırdım. Ama elbet senin için doğru olanı yapmışsındır. İyi oyunlar
![]() |
bayburtlu_69 |
![]()
|
Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 146 Joined: 8-August 10 Member No.: 4,614 ![]() |
yolun acık olsun güvenim çok şey öğrendik sizden . hayırlısı olsun ne diyelim i iyi oyunlar.
-------------------- SELAM
ADIM SABRİ KENAN KOÇ OYUNDAKİ ADIM : bayburtlu_69 YAŞ: 23 SAKARYADA OKUR İSTANBULDA YAŞARIM HOBİLERİM: OKUL OKUMA , 11X11 , PLAYSTATİON 2, KPSS |
devilkiller |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
güvenim. modluk görevinde bulunmuş oldugun hızmetlerden dolayı teseekur eder aynı özeverini oyundada gormek ısterım
![]() güven:) arkadaşlığımız baki;) yolun acık olsun kardesım ![]() |
maximus |
![]() ![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 43 Joined: 25-May 10 Member No.: 3,604 ![]() |
ister yönetimde olsun,ister futbol birliğinde olsun,senin sohbette olduğunu bilmek bile bize yeter,mevkin konumun ne olursa olsun yeter ki aramızda ol.
Hayırlısı olsun |
muhendis |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 24 Joined: 11-October 09 Member No.: 806 ![]() |
oyunda cok deger verdigim arkadaslarımdan birisin gorevden ayrılmanın senin için gecerli bi sebebi muhakkak vardır ve ayrılmakla en dogru kararı vermiş olduguna inanıyorum umarım gorevden arılmak beraberinde oyundan uzaklasmanı getirmez seni aramızda gormek her zaman cok guzel
|
Edirnespor |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 88 Joined: 10-April 10 Member No.: 3,054 ![]() |
Güvenim yanıma gel, bak cok önemli bi tiyo vericem
![]() -------------------- Group Isyan & EDİRNE'M
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:31 AM |