slowen
Nov 18 2010, 12:42 AM
Öncelikle Herkese Selamlar;
8 Aydır Severek görev aldığım yönetim kadrosundan kendi isteğimle üzülerek ayrılıyorum. Bu süre zarfında bi hatamız olduysa, birilerini kırdıysak affola. Görevdeki arkadaşlarıma başarılar dilerim. Ben de artık kuzeyde sıradan ama kurallara uyan bir kullanıcıyım
Juniper
Nov 18 2010, 06:54 AM
Yönetimde yer aldığın sürece verdiğin emekler için teşekkür ederim. Oyun hayatında başarılar
ozgurluk
Nov 18 2010, 07:45 AM
yakinen tanısamadıgımız için üzgünüm umarım ilerde bu fırsatı yakalarız görüşmek ümidi ile
BlacK LiFe
Nov 18 2010, 08:09 AM
Açıkcası görünce şaşırdım. Ama elbet senin için doğru olanı yapmışsındır. İyi oyunlar
bayburtlu_69
Nov 18 2010, 01:39 PM
yolun acık olsun güvenim çok şey öğrendik sizden . hayırlısı olsun ne diyelim i iyi oyunlar.
devilkiller
Nov 18 2010, 01:45 PM
güvenim. modluk görevinde bulunmuş oldugun hızmetlerden dolayı teseekur eder aynı özeverini oyundada gormek ısterım

güven:) arkadaşlığımız baki;) yolun acık olsun kardesım
maximus
Nov 18 2010, 01:46 PM
ister yönetimde olsun,ister futbol birliğinde olsun,senin sohbette olduğunu bilmek bile bize yeter,mevkin konumun ne olursa olsun yeter ki aramızda ol.
Hayırlısı olsun
muhendis
Nov 19 2010, 04:51 AM
oyunda cok deger verdigim arkadaslarımdan birisin gorevden ayrılmanın senin için gecerli bi sebebi muhakkak vardır ve ayrılmakla en dogru kararı vermiş olduguna inanıyorum umarım gorevden arılmak beraberinde oyundan uzaklasmanı getirmez seni aramızda gormek her zaman cok guzel
Edirnespor
Dec 29 2010, 03:45 PM
Güvenim yanıma gel, bak cok önemli bi tiyo vericem
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.