![]() |
![]() ![]() |
![]() |
manyak1903 |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 13-September 09 Member No.: 376 ![]() |
Arkadaşlar burada görmediğimiz bir çok kupa var ayrıca bunlardan daha da farklıları var.
Ben buraya birkaçını koydum. Ben kendi adıma kupa çeşitleri arttırılsın istiyorum.Hep aynı kupaları oynuyoruz... ![]() Ki bunun için kişi sayısı artsın sonra gelecektir diyorsanız biz beğenmiyorken başkalarını niye çağıralım öyle değil mi? ![]() Sizde istiyorsanız eğer burada belirtin lütfen ve dikkate alınsın.. ![]() forumada oyundaki hesabınızla giriş yapabilirsiniz... -------------------- 11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.
Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar. ( M.Kemal ATATÜRK) |
AS Genclik |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 15-October 09 Member No.: 870 ![]() |
burdaki kupalar eminimki oyuncuların oyunu daaha istekli oynamalarını destekler ama kupaların çeşitlerini çoğaltılırken dikkatli olunması gerekir oyuncuların eşit miktarda kupalara bölünmesi lazım koç yada üniversite kupasında olduğu gibi yada gümüş ayakkabıda olduğu gibi anormaliklere önlem alınması lazımdır.
|
Sarp |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Merhaba,
kupalar çeşitlenirse oyun için güzel olur, buna katılıyorum. Ama koyduğun resimlerin çoğu Rus bölgesinin kupaları, ordaki seviye ve üye sayıları bizimkinden kat kat fazla. Bunu da dikkate alalım lütfen. ![]() Zaten şu an tam bir kupa enflasyonu vardır diyebirim, Birlik Kupaları, ViP Kupaları, her gün düzenlenen bölgelerarası büyük turnuvalar...fakir sayılmayız yani. ![]() |
manyak1903 |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 13-September 09 Member No.: 376 ![]() |
Sarp doğru diyorsunda ben sadece şekil olarak diyorum yani..
yoksa biliyorumki dengesizlik olabilir ama yeni resimler daha çok oyuna tutunmalarını sağlar oyuncuların... Yani yenilik bekliyoruz.... -------------------- 11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.
Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar. ( M.Kemal ATATÜRK) |
xpatronn |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 14 Joined: 11-September 09 Member No.: 349 ![]() |
suanki kupa sayisi yeterli degil acik oldugu acikca bellidir
adamlar guney cupa universite kupasina 4 kisilik yere 10 kisi basvuru yapiyor... |
mirali |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 21-January 10 Member No.: 2,013 ![]() |
ya arkadaşlar hesabıma ne oldu giremiyorum
|
slowen |
![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 108 Joined: 8-April 10 Member No.: 3,026 ![]() |
ewet belirli levellerde günün belli saatlerinde yığılma oluyor. Uygun görülen leveller arttırılsa güzel olur fakat VIP güzel birşey
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th October 2025 - 01:02 PM |