Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Değişik kupa şekilleri
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
manyak1903
Arkadaşlar burada görmediğimiz bir çok kupa var ayrıca bunlardan daha da farklıları var.
Ben buraya birkaçını koydum.

Ben kendi adıma kupa çeşitleri arttırılsın istiyorum.Hep aynı kupaları oynuyoruz... sad.gif

Ki bunun için kişi sayısı artsın sonra gelecektir diyorsanız biz beğenmiyorken
başkalarını niye çağıralım öyle değil mi? wink.gif

Sizde istiyorsanız eğer burada belirtin lütfen ve dikkate alınsın..

KATILBiZE.com

forumada oyundaki hesabınızla giriş yapabilirsiniz...
AS Genclik
burdaki kupalar eminimki oyuncuların oyunu daaha istekli oynamalarını destekler ama kupaların çeşitlerini çoğaltılırken dikkatli olunması gerekir oyuncuların eşit miktarda kupalara bölünmesi lazım koç yada üniversite kupasında olduğu gibi yada gümüş ayakkabıda olduğu gibi anormaliklere önlem alınması lazımdır.
Sarp
Merhaba,
kupalar çeşitlenirse oyun için güzel olur, buna katılıyorum. Ama koyduğun resimlerin çoğu Rus bölgesinin kupaları, ordaki seviye ve üye sayıları bizimkinden kat kat fazla. Bunu da dikkate alalım lütfen. dry.gif
Zaten şu an tam bir kupa enflasyonu vardır diyebirim, Birlik Kupaları, ViP Kupaları, her gün düzenlenen bölgelerarası büyük turnuvalar...fakir sayılmayız yani. smile.gif
manyak1903
Sarp doğru diyorsunda ben sadece şekil olarak diyorum yani..
yoksa biliyorumki dengesizlik olabilir ama yeni resimler daha çok oyuna tutunmalarını sağlar oyuncuların...
Yani yenilik bekliyoruz....
xpatronn
suanki kupa sayisi yeterli degil acik oldugu acikca bellidir

adamlar guney cupa universite kupasina 4 kisilik yere 10 kisi basvuru yapiyor...
mirali
ya arkadaşlar hesabıma ne oldu giremiyorum
slowen
ewet belirli levellerde günün belli saatlerinde yığılma oluyor. Uygun görülen leveller arttırılsa güzel olur fakat VIP güzel birşey wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.